Mladi za održivi i cirkularni tekstil

“Projekat ‘Mladi za održivi i cirkularni tekstil’ je prvi u Crnoj Gori koji se bavi problemom upravljanja otpadom od tekstila👚 i cilja na mlade👧🏻 koji su najveći potrošači tekstila👖 i zagađivači životne sredine iz ove oblasti.

🟡 Projekat ‘Mladi za održivi i cirkularni tekstil’ podržan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, finansiranog od strane Evropske unije🇪🇺, a sprovodi ga UNDP u saradnji sa lokalnim samoupravama.”

Klimatska edukacija za klimatski otpornu Crnu Goru

Projekat koji se bavi klimatskim obrazovanjem kako bi se pomoglo građanima, privredi i donosiocima odluka da bolje razumiju fenomen klimatskih promjena🔥🌊🌧️ i prilagode svoje ponašanje izmijenjenim klimatskim matricama.

🟡 Projekat “Klimatska edukacija za klimatski otpornu Crnu Goru“ je podržan od strane Fonda za zaštitu životne sredine (Eko fonda)🇲🇪.

Istraživanje stavova i percepcije građana Pljevalja o pravednoj energetskoj tranziciji

Ovaj projekat će donijeti donosiocima odluka stavove i razmišljanja građana i građanki Pljevalja 👧🏻 👦🏻 na temu energetske tranzicije, njenog uticaja na njihove živote, posljedica i šansi koje pruža taj proces.🌿🌳

🟡 Projekat “Istraživanje stavova i percepcije građana Pljevalja o pravednoj energetskoj tranziciji“ je podržan od strane Ministarstva energetike i rudarstva.